Lahjoita

Spraycankontrol ry on yleishyödyllinen yhdistys, jonka toimintaa voi tukea lahjoittamalla. Pienistäkin summista on suuri ilo ja tuki!
Lahjoitukset ohjataan muun muassa toimintamme ylläpitoon ja kehittämiseen, katutaidetapahtumien tuottamiseen, näyttelyiden järjestämiseen sekä Hiedanrannassa sijaitsevien SCK Katutaidepuiston, Kujagallerian ja vapaiden seinien ylläpitoon ja kehittämiseen. Toimintamme tarkoitus on ensisijaisesti edistää katutaiteen ja taiteilijoiden asemaa paikallisesti, valtakunnallisesti sekä kansainvälisen yhteistyön myötä myös maailmanlaajuisesti!

Tehdyt lahjoitukset ovat vähennyskelpoisia!

Yritykset voivat vähentää verotuksessaan pienimuotoisia lahjoituksia. Käytännössä korkeintaan 850 euron lahjoitus on yritykselle vähennyskelpoinen. Tästä vähän tiedetystä mahdollisuudesta uutisoi muun muassa Yle vuonna 2017: https://yle.fi/uutiset/3-9405739

Yksityiset henkilöt voivat vähentää verotuksessaan vähintään 850 euron lahjoituksen aina 500 000 euron suuruiseen lahjoitukseen asti. Tarkemmat ohjeet löytyy verohallinnon sivuilta.

Voit lahjoittaa yhdistyksellemme tekemällä tilisiirron:
Vastaanottaja: SPRAYCANKONTROL RY
Tilinumero: FI54 4503 0010 4035 78
Viesti: "Lahjoitus"